Welkom op mijn website. Wat tof dat je even komt kijken…

Hier komt dan het narcistische, maar wat ik heb begrepen van allerlei marketingdeskundigen, essentiële onderdeel:

Wie ben IK, wie is CAROLIEN…..Althans wie denk IK dat ik ben…

Naast auteur, bekleder van Fender Rhodes piano’s en student Fysiotherapie (carrièreswitch), ben ik, Carolien, al vele jaren een bezield doch rebelse yogi in hart en nieren. Ik ben een gevoelige individualist die veel zaken op een eigen manier voelt, ziet en doet. De zogenaamde trial and error methode, dus zélf ervaren, proeven, onderzoeken, bestuderen en ondergaan is mijn devies. Dit kenmerkt tevens mijn manier van schrijven. Ik zie mijzelf als een gladde glibberige aal. Ik glibber van het ene naar het andere genre… en glibber in de holte van de nacht uit mijn bed om achter mijn computer te kruipen… Inspiratie ontstaat op de soms meest bizarre momenten… Immers, de woorden druppelen mijn brein binnen en stromen als een woeste tsunami op het papier. Mijn innerlijke wereld zonder grenzen, ver voorbij het universum is mijn palet. Schrijven is mijn yoga, mijn meditatie, mijn medicijn, mijn sleutel tot de verbinding.

Ik schrijf omdat ik het simpelweg LEUK vind….en moedig iedereen aan om de dingen te doen die ze LEUK vinden. En wanneer je het LEUK vindt om een boek van mij te lezen, kijk hier dan vooral verder. Vind je het niet LEUK, even goede vrienden 😉