Hi, wat tof dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken… Welkom!!

 

Wie ben ik?

 

Naast auteur, bekleder van Fender Rhodes piano’s en student fysiotherapie (carrièreswitch), ben ik, Carolien, al vele jaren een bezield doch rebelse yogi in hart en nieren. Ik ben een gevoelige individualist die veel zaken op een eigen manier voelt, ziet en doet. De zogenaamde trial and error methode, dus zélf ervaren, proeven, onderzoeken, bestuderen en ondergaan is mijn devies. Dit kenmerkt tevens mijn manier van schrijven. Ik volg altijd mijn hart en doe wat dat betreft geen concessies.  Ik zie mijzelf als een gladde glibberige aal. Ik glibber van het ene naar het andere genre… Inspiratie ontstaat op de soms meest bizarre momenten… Immers, de woorden druppelen mijn brein binnen en stromen als een woeste tsunami op het papier. Mijn innerlijke wereld zonder grenzen, ver voorbij het universum, is mijn palet. Schrijven is mijn yoga, mijn meditatie, mijn medicijn, mijn sleutel tot de verbinding. Eigenlijk heb ik geen Netflix nodig, ik hoef enkel te scrollen in mijn geest en het verhaal presenteert zich spontaan op mijn netvlies. Met alles erop en aan!! De acteurs, de entourage, de muziek, alles!!!! Doch exclusief de hedendaagse bombastische subwoofers. 😉 Dát is het genot van het auteur mogen zijn. Je bent zélf de regisseur. Ik hoop, dat wanneer je mijn boeken leest je dezelfde Netflix-ervaring mag beleven. Op geheel je eigen manier. Heel relaxed vanuit je luie stoel, op je bedje aan de rand van het zwembad, of vanuit je hangmat in de achtertuin. Want lezen is tof, het wakkert je eigen creativiteit en fantasie aan.