Nieuwe roman

Jawel, jawel……. Trommelgeroffel tadaa….Een nieuwe roman is alreeds in de maak en de verwachting is dat het resultaat van mijn voorgenoemde creatieve uitspatting medio zomer 2020 zal verschijnen!!!! Hoera!!! Het is weer totáááááááál iets anders….. Desalniettemin een boek dat weer lekker weg leest 🙂  Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Toen Phobos en Deimos samenkwamen

Met in de hoofdrol de varia aan godenrijken uit de oudheid

Samenvatting:

Nadat oppergod Zeus zijn enorme bliksemschicht naar de aarde slingert, breekt gezwind de alreeds verpauperde aarde in talloze stukken. Maar zoals een oeverloze celdeling, ontplooit het heelal zich onbegrensd en in een tijdsbestek van ongeveer twee miljard jaar komen de twee planetoïden Phobos en Deimos, de oorspronkelijke manen van de eveneens verwoeste planeet Mars, door een bovennatuurlijke magnetische kracht samen. Op wonderbaarlijke wijze komen ze tot een eigenaardige samensmelting en groeien als twee stenige fontanellen in elkaar. Er ontstaat een eivormig geheel. Een nieuw, bizar en petieterig bewoonbaar planeetje tussen de ontelbare manen, kometen en het ruimtepuin. Een nieuwe wereld is geboren!

De geduchte leider van het godenrijk zendt de eigenzinnige bosnimf Callisto, samen met een selectief godengezelschap, naar de nieuwe wereld in wording. Aldaar krijgen ze de opdracht om deze fonkelnieuwe wereld vorm te gaan geven. Maar al spoedig merken ze dat ze niet de enigen zijn op deze kleine planeet, wat een grote beroering teweegbrengt. Gaandeweg verwerft Callisto steeds meer inzicht in de ware toedracht en aard van de goden en godinnen en de duistere intriges die onder het oppervlak borrelen. Ze besluit te gaan strijden tegen het onrecht.

Het boek is verkrijgbaar via volgende link:

 

Ook verkrijgbaar via boekwinkels 😉

Het orgel aan de werf

Een avonturenroman met in de hoofdrol een van de meest bepalende instrumenten van de vorige eeuw: het Hammond orgel……..

Met de binnenstad van Utrecht als decor 😉 

Samenvatting:

Op een koude heldere nacht treft de altijd cynische en zelfdestructieve Rick een mysterieus Hammond orgel met Leslie speaker bij zijn voordeur. Vanaf dat moment komt zijn vastgeroeste leven, en dat van zijn omgeving, op losse schroeven te staan. De zoektocht naar de eigenaar brengt een periode van intense grilligheid, impasses en onverwachte wendingen.

Het boek is verkrijgbaar via volgende link:

Ook verkrijgbaar via boekwinkels 😉

Sahil

Samenvatting:
De jonge nog in rouw gehulde weduwe Malou vertrekt naar Auroville, India om daar een nieuw leven te beginnen. Maar het lot brengt haar bij de charmante, doch beschadigde, Sahil. Deze onverwachtse ontmoeting zet haar leven wederom op z’n kop.

Dit boek gaat over de worstelingen met het ego.
Over oude pijn en diep gewortelde angsten.
Over passie en lust.
Over werkelijke liefde en zielsverbinding.
Over loslaten, dood en wedergeboorte.
Over spirituele transformatie.