Lopende projecten:

  • Een fantasyroman met het mooie Drenthe als decor ( publicatie in het voorjaar)
  • Een scenario van het onlangs uitgebrachte boek ‘Datra de Beer’ 

Tijdens een diplomering ontmoet de onbehouwen
fysiotherapeute Jasmijn de dood gewaande vader van haar
stagiair. De corpulente, ietwat eigenaardige, verstokte
sigaar rokende tropenarts en toxicoloog Elger maakt diepe
indruk op haar. Ze besluit prompt afscheid te nemen van
haar oppervlakkige leventje in Utrecht en vertrekt voor een
sabbatical naar het Amazoneregenwoud, alwaar ze hem
ondersteunt bij een geheim onderzoek. Maar Elger en Jasmijn
blijken aanzienlijk te verschillen van karakter en hebben
ieder een volkomen eigen visie op het leven. Binnen no time
weten ze bij elkaar de gevoelige snaren te raken, wat leidt tot
ongemakkelijke situaties. Een periode vol beproevingen volgt.

Nadat oppergod Zeus zijn enorme bliksemschicht naar de aarde slingert, breekt gezwind de alreeds verpauperde aarde in talloze stukken. Maar zoals een oeverloze celdeling, ontplooit het heelal zich onbegrensd en in een tijdsbestek van ongeveer twee miljard jaar komen de twee planetoïden Phobos en Deimos, de oorspronkelijke manen van de eveneens verwoeste planeet Mars, door een bovennatuurlijke magnetische kracht samen. Op wonderbaarlijke wijze komen ze tot een eigenaardige samensmelting en groeien als twee stenige fontanellen in elkaar. Er ontstaat een eivormig geheel. Een nieuw, bizar en petieterig bewoonbaar planeetje tussen de ontelbare manen, kometen en het ruimtepuin. Een nieuwe wereld is geboren!

De geduchte leider van het godenrijk zendt de eigenzinnige bosnimf Callisto, samen met een selectief godengezelschap, naar de nieuwe wereld in wording. Aldaar krijgen ze de opdracht om deze fonkelnieuwe wereld vorm te gaan geven. Maar al spoedig merken ze dat ze niet de enigen zijn op deze kleine planeet, wat een grote beroering teweegbrengt. Gaandeweg verwerft Callisto steeds meer inzicht in de ware toedracht en aard van de goden en godinnen en de duistere intriges die onder het oppervlak borrelen. Ze besluit te gaan strijden tegen het onrecht.

Op een koude heldere nacht treft de altijd cynische en zelfdestructieve Rick een mysterieus Hammond orgel met Leslie speaker bij zijn voordeur. Vanaf dat moment komt zijn vastgeroeste leven, en dat van zijn omgeving, op losse schroeven te staan. De zoektocht naar de eigenaar brengt een periode van intense grilligheid, impasses en onverwachte wendingen.

De jonge nog in rouw gehulde weduwe Malou vertrekt naar Auroville, India om daar een nieuw leven te beginnen. Maar het lot brengt haar bij de charmante, doch beschadigde, Sahil. Deze onverwachtse ontmoeting zet haar leven wederom op z’n kop.

Dit boek gaat over de worstelingen met het ego.
Over oude pijn en diep gewortelde angsten.
Over passie en lust.
Over werkelijke liefde en zielsverbinding.
Over loslaten, dood en wedergeboorte.
Over spirituele transformatie.